Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos din diætist i Vejle

Her i DiætistHuset er det dig som er i centrum. Vi sælger ikke en ny slankekur men hjælper dig til en sundere livsstil som holder i længden.

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om.

Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

 

Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

“Sundhed for mig handler om, at man respekterer og lytter til sin krop. Det handler om, at gøre sit bedste for at dække kroppens behov for kost og motion samtidig med, at man er glad og veltilpas i sin livsstil og livssituation.”
- Kristina Westgate, Klinisk Diætist

DiætistHuset Vejle

DiætistHuset Vejle

Havneparken 28,
7100 Vejle

7100 Vejle

Det siger kunderne

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Christina

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 5195 1012 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...