Diætist Huset
Menu

Din vej til en sundere livsstil

Velkommen hos diætisterne i Roskilde

Vi skræddersyr din kostplan og hjælper dig til et varigt vægttab

Hos DiætistHuset i Roskilde kan du sætte forventningerne højt. Vi yder professionel kostvejledning og hjælper dig til at nå dine mål, hvad enten du vil tabe dig i vægt, optimere dine sportspræstationer eller blive mavesmerterne kvit.

Vi udarbejder en personlig kostplan, der er tilpasset dine ambitioner og ressourcer – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

I vores vejledning til personer der ønsker vægttab arbejder vi efter princippet – Alt er tilladt – men med måde! Der er intet der er forbudt at spise, det handler om at tilpasse mængderne efter dit behov og din hverdag.

På klinikken møder du kun autoriserede kliniske diætister, som har autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kost, sygdom og sundhed. Du kan derfor forvente en skræddersyet og professionel løsning som passer til dig.Personlig kostvejledning

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Læs mere om vores forløb og kostplaner

Diætister på klinikken

“For mig er sundhed en ufanatisk tilgang til kost og motion. Der er ikke noget, der er så sundt, at man absolut skal have det hver dag, og på samme måde heller ikke noget, der er så usundt, at man ikke kan spise det engang imellem. Det handler alt sammen om balance. Jeg glæder mig meget til at finde den rette balance for dig.”
- Henriette Bække, Klinisk Diætist

“Spis for at leve, men lev ikke for at spise. Lad mig hjælpe dig med at nå dit mål, med at spise rigtig og leve sundt.”
- Dorthe Jürs, Klinisk diætist

DiætistHuset Roskilde

Klinikken ligger på gågade oppe over "Meny"

DiætistHuset Roskilde

Skomagergade 13, 1. tv

4000 Roskilde

Kundeudtalelser

"Diætisthuset har været med til at jeg har opnået et vægttab på 21,5 kg på 4 mdr, hvilket var over alt forventning. Det har også påvirket mit humør som er blevet meget bedre og det samme er overskuddet i hverdagen."
- Christina

“Dejligt at blive modtaget af søde mennesker som ikke ser ned på en selvom man er overvægtig, men gerne vil hjælpe i stedet for at kritisere. Har fået nogle rigtig gode værktøjer så jeg kan holde den sunde livsstil. Jeg har tabt 30 kg. på 3 mdr”.
- Kjeld Severinsen

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

Ring til os på tlf. 5195 1012 for yderligere information eller benyt vores online booking.

Loading...