Nyhedsbrev

Få de seneste nyheder, trends og gode tilbud før alle andre.

Din kostplan udarbejder vi personligt til dig

Et forløb hos DiætistHuset er tilpasset dine ønsker og behov. Når du kommer til første konsultation tilrettelægger vi sammen dit forløb efter dine behov, udfordringer og ressourcer.

Måske hader du at lave mad – er kræsen – eller har skiftende arbejdstider? Ingen er ens og det er vores kostplaner heller ikke. Din kostplan bliver lavet, så den passer netop til dig.

En individuel kostplan er dit redskab til at komme i mål, hvad enten du er overvægtig, har pco, irritabel tyktarm eller af andre grunde ønsker at få ændret dine kostvaner.

  • Udarbejdelse af næringsberegnet kostplan.
  • Kostplanen udarbejdes personligt til dig, ud fra hvad du godt kan lide at spise.
  • Kostplanen laves på baggrund af første konsultation.

Personlig kostplan

Ved første konsultation, bruger vi tid på at tale med dig om dine madvaner, dine livretter, udfordringer, ressourcer og mål. Ud fra samtalen, din vægt og dit aktivitetsniveau udarbejder vi en næringsberegnet kostplan, der sikrer, at du når dit mål uden afsavn og sult. Samtidig sørger vi for, at du er dækket ind med vitaminer, mineraler og næringsstoffer.

At få lagt en kostplan betyder ikke at du skal til at lave helt nye retter til aftensmad eller ikke må spise rugbrød eller varm mad i kantinen på arbejdet. På kostplanen står der hvor meget du kan spise af de forskellige ting du plejer og de ting vi har aftalt til måltiderne. Du kan stadigvæk selv vælge hvilke retter du vil lave.

Vi sørger for at du får en nem og overskuelig kostplan, hvor du stadigvæk kan spise sammen med din familie, uden at skulle lave flere forskellige retter til aftensmad.

Nem og sund kostplan

  • Hvis dine kostændringer skal holde i længden, duer det ikke, at noget mad er forbudt.
  • Der skal også være plads til at du kan spise sammen med andre, uden at være skulle tage din egen mad med.
  • Vi tager derfor udgangspunkt i dine madvaner når vi laver din kostplan.
  • Selvom du gerne vil tabe dig, kan der stadigvæk godt laves plads til fristelser i din kostplan, fx et glas vin eller et stykke chokolade.  Det handler om balance.

Madplaner og inspiration – få Diætisten hjem i dit køkken!

Mangler du inspiration til retter så køb en af vores populære kogebøger eller madplaner. På den måde har du din personlige diætist ved hånden, når du er i gang i køkkenet, eller når du savner inspiration til næste uges middagsmad og indkøb.

X