Klinik i Viborg

Hjem/Klinik i Viborg

Diætist i Viborg

Professionel vejledning om kost og sundhed til dine behov!

Den rigtige kost betyder meget for din dagligdag, dit helbred og dit humør. Men det kan være meget svært at ændre vanerne i hverdagen, så de også holder på sigt. Vores kompetente kliniske diætister guider dig til en kostomlægning med resultater, der er holdbare. Vi tager nemlig udgangspunkt i dig og giver dig redskaber og værktøjer til at få succes uden sultekure og løfftede pegefingre!

Hos DiætistHuset i Viborg arbejder vi professionelt med sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. En klinisk diætist er autoriseret af Sundhedsstyrelsen til at vejlede om kost og fysisk aktivitet. Du kan derfor forvente, at der bliver taget godt hånd om dig, din sundhed og dine behov.

Vi kan blandt andet hjælpe med at opnå et holdbart vægttab for både voksne og børn, optimering af kosten i forhold til træning og sport, allergi, mave-tarm gener, PCO/PCOS, forhøjet kolesterol og meget mere. Læs mere under behandlingsområder.

Vi glæder os til at hjælpe dig til en sundere livsstil.

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset Viborg
Toldboden 1, 2. sal
8800 Viborg

Diætist på klinikken

Carina Andersen (på barsel)

“Sundhed handler for mig om trivsel, glæde, energi og balance. Der skal være plads til både basis, “sjov” og altid nydelse.
Vi kan ikke udelukkende leve af broccoli og gulerødder. Fanatisme er for mig det modsatte af sundhed.”

Birgitte sh

Birgitte Dockner

“En glad og stærk krop, lækker nem mad og en hverdag med overskud og glæde er sundhed for mig. Lad mig hjælpe dig med, at finde frem til dit gode liv.”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X