Klinik i Valby

Hjem/Klinik i Valby

Diætist i Valby

Vores diætister hjælper dig til et varigt vægttab.

DiætistHuset i Valby tilbyder vejledninger i blandt andet vægttab, elitesport, irriteret tyktarm og PCO/PCOS. Her møder du ingen løftede pegefingre og hokuspokus kure. Vi udarbejder en kostplan med dokumenteret effekt og tilrettelægger et forløb ud fra dine ønsker og ressourcer.

Vi er specialiserede i madens betydning for dig og dit liv. Her bliver du udelukkende mødt af kliniske diætister, som er den eneste faggruppe i Danmark med autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kostens betydning for sundhed og sygdom.

Læs mere under vores behandlingsområder – Vi glæder os til at se dig!

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset i Valby
Roskildevej 162, 2. sal
2500 Valby

Klinikken ligger sammen med Aalholm lægecenter (oppe over Netto).

Diætister på klinikken

Billede til hj.siden Dorthe Jurs (1)

Dorthe Jürs

“Spis for at leve, men lev ikke for at spise.
Lad mig hjælpe dig med at nå dit mål,
med at spise rigtig og leve sundt.”

hannah

Hannah Tolberg

“Strikse regler og afsagn er ikke vejen til et sund liv. Jeg arbejder med livsstilsændringer der holder i længden. En sund livsstil handler om at finde balancen mellem næring og nydelse samt kost og motion.”

marie djurhuus

Marie Djurhuus

“Mine vigtigste ingredienser i opskriften på et sundt og godt liv er: Livsglæde, motion og en afbalanceret kost med plads til lidt af det hele. Fortæl mig hvilke ingredienser, der er vigtigst for dig. Så kan vi i fællesskab udarbejde opskriften, så du opnår et sundt og godt liv.”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X