Klinik i Solrød

Hjem/Klinik i Solrød

Diætist i Solrød

Her får du professionel kostvejledning som passer til netop dig og dit liv

Hos DiætistHuset i Solrød gør vi det muligt at få sundhed og livsnydelse til at gå op i en højere enhed. Det er ikke altid nødvendigt med en fuldstændig omlægning af kosten, ofte er det små justeringer, der skal til. Vi fokuserer på ændring af livsstil og hjælper dig til at få indarbejdet sundere kostvaner, der gør at ændringerne også holder på lang sigt.

I vejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Vores dygtige diætister følger dig nøje. Fra start til slut får du vejledning, så du når dit mål.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset i Solrød
Solrød Strandvej 92
2680 Solrød

Klinikken ligger sammen med Køge Bugt – Ryg og Knæcenter.

Diætist på klinikken

Billede til hj.siden Dorthe Jurs (1)

Dorthe Jürs

“Spis for at leve, men lev ikke for at spise.
Lad mig hjælpe dig med at nå dit mål,
med at spise rigtig og leve sundt.”

josefine

Josefine Qvortrup Olsen

“Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X