Klinik i Roskilde

Hjem/Klinik i Roskilde

Diætist i Roskilde

Vi skræddersyr din kostplan og hjælper dig til et varigt vægttab

Hos DiætistHuset i Roskilde kan du sætte forventningerne højt. Vi yder professionel kostvejledning og hjælper dig til at nå dine mål, hvad enten du vil tabe dig i vægt, optimere dine sportspræstationer eller blive mavesmerterne kvit.

Vi udarbejder en personlig kostplan, der er tilpasset dine ambitioner og ressourcer – og vi følges ad, til du er tilfreds med resultatet.

I vores vejledning til personer der ønsker vægttab arbejder vi efter princippet – Alt er tilladt – men med måde! Der er intet der er forbudt at spise, det handler om at tilpasse mængderne efter dit behov og din hverdag.

På klinikken møder du kun autoriserede kliniske diætister, som har autorisation fra Sundhedsstyrelsen til at vejlede i kost, sygdom og sundhed. Du kan derfor forvente en skræddersyet og professionel løsning som passer til dig.

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset i Roskilde
Skomagergade 13, 1 th.
4000 Roskilde

Klinikken ligger i gågaden, over supermarkedet “Meny”.

Diætister på klinikken

Helena Lang Jensen

“Et sundt liv er en balance mellem til- og fravalg. Jeg fokuserer på at give konkrete redskaber til en hverdag uden afsavn og med velvære – en holdbar løsning til dine mål og dit liv.”

Henriette Bække

“For mig er sundhed en ufanatisk tilgang til kost og motion. Der er ikke noget, der er så sundt, at man absolut skal have det hver dag, og på samme måde heller ikke noget, der er så usundt, at man ikke kan spise det engang imellem. Det handler alt sammen om balance. Jeg glæder mig meget til at finde den rette balance for dig.”

Line

Line Knudsen

” Sundhed er mange ting. Det vigtigste er dog at huske på, at intet er forbudt. Det handler om alt med måde. Skab din egen sundhed der passer til dig ved at jeg hjælper dig på rette vej”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X