Klinik i Odense

Hjem/Klinik i Odense

Diætist i Odense

Varigt vægttab og skræddersyet kostplan af klinisk diætist

DiætistHuset i Odense er specialister i at hjælpe dig med at få omlagt dine kostvaner. Det gælder uanset, om du har brug for hjælp til at opnå et vægttab, har mave-tarmgener eller ønsker at optimere dit energiniveau og leve et sundere liv.

Vi lytter til dine behov og sammen laver vi realistiske mål for din livsstilsændring. Vi fokuserer på at give dig nemme og holdbare løsninger der passer netop ind i din hverdag.

Kostplan til vægttab

De bedste forudsætninger for at kostændringer holder i længden er, hvis der ikke er noget mad, som er forbudt. Samtidig er det vigtigt at du ikke skal spise mad du ikke bryder dig om. Vi tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide og skræddersyr en kostplan der passer netop til dig og din hverdag.

Diætist med autorisation

En klinisk diætist er specialuddannet til at vejlede omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Betegnelsen klinisk diætist kræver en autorisation udstedt af Sundhedsstyrelsen i følge “Lov om kliniske diætister”. Når du vælger en klinisk diætist er der derfor garanti for at du får en professionel kostvejledning.

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset i Odense
Mageløs 1, 1.tv
5000 Odense M

Klinikken ligger sammen med psykologklinikkerne. Der er gratis parkering ved Kronprinsensgade, Skt. Knuds gade og Gormsgade og generelt i området deromkring. Her må man parkere i 2 timer.

Diætister på klinikken

pernille

Pernille Plougstrup

“Sundhed er ikke bare lig med broccoli og gulerødder. Det handler ikke kun om hvad kroppen har behov for, men også om velvære og dét, der giver glæde i hverdagen for den enkelte. Derfor ser sundhed heller ikke ens ud for os alle. Jeg glæder mig til, at vi sammen finder vejen til DIN sundhed.”

louise-blaabjerg

Louise Blaabjerg

“Vi er alle forskellige – det handler om at skabe en sund sjæl i et sundt legeme”

KADK portrætter katalog 2016

Kathrine Holmslykke

“Sundhed handler, for mig, om en ukompliceret livstil med velvære, balance og glæde. Sammen kan vi definere hvad sundhed er for dig, og skræddersy et forløb ud fra dine ønsker og præferencer”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X