Klinik i Næstved

Hjem/Klinik i Næstved

Diætist i Næstved

Hos os får du professionel kostvejledning, så du når dit mål

Hos DiætistHuset i Næstved er vi eksperter i at vejlede omkring vægttab og sund kost.

Vi giver dig enkle og effektive værktøjer, så du kan ændre din kost på en sund og nem måde. Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater indenfor sundhed og ernæring. Hos os møder du ingen løftede pegefingre. Vi fokuserer på en holdbar ændring af din livsstil efter princippet: “Alt er tilladt – men med måde”.

Vi tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Vores arbejdsområder omfatter blandt andet vægttab, irriteret tyktarm, allergi, PCO/PCOS, børn samt træning.

Vi er specialuddannet til at kostvejlede omkring mad, sundhed og sygdom. Derfor kan vi skræddersy en kostplan, der passer lige til dig og som er nem at følge.

Vi glæder os til at se dig.

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset i Næstved
Eskadronsvej 4. 1. sal.
4700 Næsteved

Klinikken ligger på 1. sal i Sundhedscenteret sammen med Rygcenteret

Diætister på klinikken

Susanne Ross

Susanne Ross

Som klinisk diætist har Susanne igennem 20 år omsat diætprincipper og officielle anbefalinger til forståelig kostvejledning med udgangspunkt i dig og dine behov.

Susanne er en motivator, der får sine klienter til at tro på det mulige og udvikle sig!

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X