Klinik i Kolding

Hjem/Klinik i Kolding

Diætist i Kolding

Velkommen til DiætistHuset i Kolding. Her får du personlige råd og vejledning til en kostomlægning med dokumenteret effekt.

Vores mission er, at mad skal smage godt, at hele familien skal kunne spise med, og at du skal kunne tage i byen uden at medbringe din egen madpakke.

Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm og PCO/PCOS. Vores diætist har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannet til at yde kostvejledning omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset i Kolding
Saxovej 12
6000 Kolding

Klinikken ligger sammen med Kolding Fysioterapi og Træningscenter.

Diætister på klinikken

Kristina Westgate

Kristina Westgate

“Sundhed for mig handler om, at man respekterer og lytter til sin krop. Det handler om, at gøre sit bedste for at dække kroppens behov for kost og motion samtidig med, at man er glad og veltilpas i sin livsstil og livssituation.”

camilla

Camilla Højholdt (på barsel)

“For mig er sundhed langt mere end blot æble-gulerodssundhed, det er også nydelse og velvære. Derfor lægger jeg stor vægt på, at alt er tilladt – men med måde, og skræddersyr forløbet efter din hverdag”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X