Klinik i København

Hjem/Klinik i København

Diætist i København

Her får du kompetent kostvejledning og et resultat, der holder!

DiætistHuset i København tilbyder professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Sammen lægger vi en strategi for, hvordan du kommer videre og når dine mål uden at miste glæden ved at spise.

Intet er forbudt – hverken vin, kage eller fastfood. Det handler bare om mængder.

Vi tilbyder blandt andet vejledning i vægttab, irritabel tyktarm, PCO/PCOS, allergi og sportsernæring. Alle vores diætister har autorisation fra Sundhedsstyrelsen og er specialuddannet til at yde kostvejledning omkring sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Vi kan derfor skræddersy en kostplan, der passer lige til dig, og som derfor er nem at følge.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset i København K
Kattesundet 12 A, 3. sal
1458 København K

Klinikken ligger sammen med fysioterapeuterne “Fysiozone” som tilbyder fysioterapi, massage og akupunktur.

Der er elevator.

Diætister på klinikken

Helena Lang Jensen

“Et sundt liv er en balance mellem til- og fravalg. Jeg fokuserer på at give konkrete redskaber til en hverdag uden afsavn og med velvære – en holdbar løsning til dine mål og dit liv.”

marie djurhuus

Marie Djurhuus

“Mine vigtigste ingredienser i opskriften på et sundt og godt liv er: Livsglæde, motion og en afbalanceret kost med plads til lidt af det hele. Fortæl mig hvilke ingredienser, der er vigtigst for dig. Så kan vi i fællesskab udarbejde opskriften, så du opnår et sundt og godt liv.”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X