Klinik i Horsens

Hjem/Klinik i Horsens

Diætist i Horsens

Din start på en sundere livsstil

Er du træt af modstridende udtalelser om sundhed? Hemmeligheden bag en succesfuld kostomlægning er at droppe fanatiske slankekure og restriktive leveregler.

Hos DiætistHuset får du professionel kostvejledning, der tager udgangspunkt i dine behov. Her bliver du ikke mødt af løftede pegefingre eller fordomme. Vores filosofi er, at intet er forbudt, det handler om mængder. Det er sundere livsstil, på den simple måde.

Vi skræddersyr et forløb, der passer til dig og hjælper dig med at fastholde din motivation, så du når det mål du ønsker. På den måde opnår du succes med dine livsstilsændringer.

På klinikken bliver du kun mødt af diætister med autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Vi tilbyder vejledning i vægttab, irriteret tyktarm, sportsernæring mv. se mere under vores behandlingsområder.

Vi glæder os til at se dig.

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset i Horsens
Rådhustorvet 21, 1. sal.
8700 Horsens

Ansatte på klinikken

Kristina Westgate

Kristina Westgate

“Sundhed for mig handler om, at man respekterer og lytter til sin krop. Det handler om, at gøre sit bedste for at dække kroppens behov for kost og motion samtidig med, at man er glad og veltilpas i sin livsstil og livssituation.”

Samantha

Samantha Fotheringhamn

“For mig er sundhed VELVÆRE – at være glad, tilfreds og tilpas. Det opnås efter min overbevisning gennem en fornuftig tilgang til kost og motion. Jeg ønsker, at hjælpe med dig med DIN sundhed, og hjælpe til med at opnå resultater.”

camilla

Camilla Højholdt (på barsel)

“For mig er sundhed langt mere end blot æble-gulerodssundhed, det er også nydelse og velvære. Derfor lægger jeg stor vægt på, at alt er tilladt – men med måde, og skræddersyr forløbet efter din hverdag”

Sidsel

Sidsel Jørgensen

“Vejen til en varig livsstilsændring er ikke strenge regler, løftede pegefingre og dårlig samvittighed. I min optik er intet forbudt – det handler om mængde og kontekst. Sammen finder vi frem til en holdbar løsning, der giver mening for netop dig og dine præferencer.”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X