Klinik i Esbjerg

Hjem/Klinik i Esbjerg

Diætist i Esbjerg

Her får du professionel kostvejledning med sund fornuft!

Vores diætist i Esbjerg fokuserer på ændring af livsstil og du får hjælp til at få indført sundere kostvaner. Her bliver du ikke mødt af løftede pegefingre eller fordomme. At spise sundt og tabe sig i vægt behøver ikke at være så svært og besværligt, som man ofte kan læse i ugeblade. Vores filosofi er, at intet er forbudt, det handler om mængder og sund fornuft.

Vi skræddersyr forløbet så, det passer til dig og hjælper dig med at fastholde din motivation, så du når det mål du ønsker.Kostvejledningen varetages altid af kliniske diætister, der er autoriserede af Sundhedsstyrelsen. På klinikken vejledes i alle aspekter der vedrører mad, sundhed og sygdom. Du kan læse mere under behandlingsområder.

Vi glæder os til at se dig!

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset i Esbjerg
Storegade 52
6700 Esbjerg

Klinikken ligger sammen med “Klinik for Fysioterapi og Træning”.

Diætist på klinikken

pernille

Pernille Plougstrup

“Sundhed er ikke bare lig med broccoli og gulerødder. Det handler ikke kun om hvad kroppen har behov for, men også om velvære og dét, der giver glæde i hverdagen for den enkelte. Derfor ser sundhed heller ikke ens ud for os alle. Jeg glæder mig til, at vi sammen finder vejen til DIN sundhed.”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X