Klinik på Amager

Hjem/Klinik på Amager

Diætist på Amager

Kostvejledning hos aut. klinisk diætist

Skal man undgå kulhydrater hvis man vil tabe sig? Hvor meget skal man egentlig spise på en dag? Kan jeg spise noget som sætter gang i min forbrænding? Måske har du prøve flere gange at ændre på dine kostvaner men ikke fået de resultater du ønskede.

Vi bliver dagligt bombarderet fra aviser og tv med hvad der er sundt og hvad der ikke er. Men det kan være rigtig svært at finde rundt i de ofte modstridende budskaber man hører.

Din Diætist hjælper dig med holdbare løsninger

Her i DiætistHuset på Amager står vores dygtige diætist klar til at hjælpe dig. Vores behandlingsform og vejledningsprincipper bygger på de nyeste forskningsresultater indenfor sundhed og ernæring. Når du kommer og får kostvejledning her, så tager vi udgangspunkt i din hverdag og dit liv. At være sund kan defineres på mange måder, så derfor er det nødvendigvis ikke samme diæt alle skal spise.

Vi tilbyder personlig kostvejledning uden krav om en skrap slankekur eller fanatisk tilgang til sundhed. Som klinisk diætist så sætter vi fokus på at de kostændringer du skal lave også skal være til at holde i længen og sammen laver vi realistiske mål for dit forløb. Du får nemme og holdbare løsninger som passer ind din hverdag.

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset på Amager
Kamillievej 4
2770 Kastrup

Klinikken ligger i Kastrup Sundhedscenter sammen med fysioterapeutklinikken “Fysiq”, som tilbyder fysioterapi, idrætsklinik og fitnesscenter.

Diætist på klinikken

Billede til hj.siden Dorthe Jurs (1)

Dorthe Jürs

“Spis for at leve, men lev ikke for at spise.
Lad mig hjælpe dig med at nå dit mål,
med at spise rigtig og leve sundt.”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

* Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X