Klinik i Aarhus

Hjem/Klinik i Aarhus

Diætist i Aarhus

Opnå et varigt vægttab med kostvejledning fra kliniske diætister

Hos vores diætister i Aarhus får du personlig kostvejledning, der tager udgangspunkt i dig, dine ønsker og vaner. Din diætist hjælper dig med at få omlagt dine kostvaner, guider dig gennem sundhedsjunglen og skræddersyr en kostplan specielt til dig.

I vejledningen lægges der vægt på, at intet skal være forbudt at spise, det handler om hvor store mængder man spiser. Diætisten tager udgangspunkt i den mad du godt kan lide at spise og udarbejder en kostplan, så den passer ind i din hverdag og til dit behov.

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Adresse

DiætistHuset i Aarhus har 2 klinikker

DiætistHuset i Århus C
Park Alle 7
8000 Århus

Klinikken ligger sammen med Park Alle Fysioterapi

 

DiætistHuset i Viby

Clausholms Alle 2, 2. sal

8260 Viby

Ansatte på klinikken

Samantha

Samantha Fotheringhamn

“For mig er sundhed VELVÆRE – at være glad, tilfreds og tilpas. Det opnås efter min overbevisning gennem en fornuftig tilgang til kost og motion. Jeg ønsker, at hjælpe med dig med DIN sundhed, og hjælpe til med at opnå resultater.”

louise-3-rasmussen

Louise Rasmussen

“Sundhed er i min optik både næring og nydelse – uden fortrydelse. Det handler om flytte fokus for sundhed behøver slet ikke være forbundet med afsavn og forbud. Sundhed at vælge til og dermed få en livsstil der øger vores livskvalitet.”

Birgitte sh

Birgitte Dockner

“En glad og stærk krop, lækker nem mad og en hverdag med overskud og glæde er sundhed for mig. Lad mig hjælpe dig med, at finde frem til dit gode liv.”

runa

Runa Gisladottir

“Den gode balance handler om at dække de nødvendige behov, for derefter at fylde op med de præferencer man har i livet – heldigvis er der plads til mangfoldighed!”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

*Resultaterne kan variere fra person til person

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X