Klinik i Aalborg

Hjem/Klinik i Aalborg

Diætist i Aalborg

Vil du en gang for alle komme yoyovægt, indgroede vaner og afhængigheden af søde sager til livs? Eller dyrker du elitesport og vil optimere dine præstationer, eller lider du af irriteret tyktarm?

Hos DiætistHuset i Aalborg hjælper vi dig med at hitte rede i den nyeste viden indenfor mad og sundhed. Vi glæder os til at hjælpe dig med at indføre sunde vaner, som holder på længere sigt.

Vi er alle forskellige og derfor sørger vi for at guide dig til kostændringer, som er både realistiske og holdbare, således at dine ændringer også holder på sigt. Vi fokuserer på at give nemme og holdbare løsninger, der passer ind i netop din hverdag.

Når du har været til din første konsultation kan vi skræddersy en kostplan, som er tilpasset netop dine behov, ønsker og mål.

 

Kontakt

Telefontid

Mandag – fredag 9.00 – 15.00

Tlf. 51 95 10 12

Ved afbud uden for vores telefontid kan der indtales besked på vores telefonsvarer eller ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Afbud skal ske senest 48 timer før aftalt konsultation. Ved for sent afbud skal der betales for konsultationen.

Send besked

Har du spørgsmål eller ønsker vi skal ringe dig op, så send os en besked. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.


Dit navn*

Telefon nr.

Din e-mail*

Skriv din besked herunder:

Find vej

Adresse

DiætistHuset i Ålborg
Vesterbro 18, 2. sal
9000 Ålborg

Diætister på klinikken

runa

Runa Gisladottir

“Den gode balance handler om at dække de nødvendige behov, for derefter at fylde op med de præferencer man har i livet – heldigvis er der plads til mangfoldighed!”

Sidsel Aalborg

Sidsel Jørgensen

“Vejen til en varig livsstilsændring er ikke strenge regler, løftede pegefingre og dårlig samvittighed. I min optik er intet forbudt – det handler om mængde og kontekst. Sammen finder vi frem til en holdbar løsning, der giver mening for netop dig og dine præferencer.”

Birgitte sh

Birgitte Dockner

“Der er lige så mange veje til livsstilsændringer, som der er mennesker. Min fornemmeste opgave er derfor at støtte dig i den proces der opleves meningsfuld for dig. Hvis det eksempelvis handler om overvægt, er årsagerne multifaktorielle. Derfor går vejen til et varigt vægttab ofte både omkring konkret information om hvad og hvor meget man bør spise; bevidstgørelse om vaner og årsager, samt ikke mindst en erkendelse af hvorfor man spiser.”

Det siger kunderne

I løbet af de første 6/7 måneder tabte jeg ca. 15 kilo. Mit samlede vægttab efter et år er 19 kilo.Jeg kan varmt anbefale Diætisthuset hvis man ønsker vægttab og øget velvære.

LÆS MERE >

Det der overraskede mig mest var de hjælpeværktøjer jeg fik i forbindelse med min kostplan. Dejligt at der er plads til alle former for mad bare i de rigtige mængder.

LÆS MERE >

Jeg har meget energi og træner mere end jeg gjorde før. At tabe sig med rigtig mad uden hokus pokus har gjort at mit vægttab kun har taget 4 1/2 måned. Mit vægttab er samlet set blevet til 15 kg.

LÆS MERE >

Jeg tabte 20 kg på ½ år og har nu holdt vægttabet i 1 år nu. Min kostplan var super nem og holde. Jeg giver DiætistHuset mine varmeste anbefalinger.

LÆS MERE >

Meld dig ind i kundeklubben eller besøg webshoppen

X