Erhverv kundeudtalelser

Hjem/Erhverv/Erhverv kundeudtalelser
Nordea logo

“DiætistHuset formåede at formidle budskabet på en indlevende, sjov og motiverende måde – bl.a. ved at bruge gode eksempler, som vi alle kunne relatere til.

Jeg er sikker på, at alle der gik derfra fik øjnene op for, at sund livsstil ikke opnås gennem en sultekur. Det var konstruktivt, og man følte sig klart motiveret til forandring.”

Thomas Kampann Holm, Head of Complex Trade Management

“Siden 2013 har Firmasund haft et innovativt samarbejde med DiætistHuset. Samarbejdet bygger på at skabe helhedsløsninger med fokus på at implementere sundhedsfremmende løsninger på arbejdspladsen.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og oplever DiætistHuset som en yderst kompetent partner der leverer ydelser af høj faglighed og kvalitet.

Vi glæder os til endnu et spændende og lærerigt år sammen med DiætistHuset.”

Line Eckermann, Sundhedsfaglig konsulent hos Frokost.dk og projektleder for Firmasund.

Forkost dk
42 raw logo

“DiætistHuset har leveret et solidt stykke arbejde i beregningen af kalorier og næringsindhold for hele vores menukort.

Udfra en meget stor mængde information i form f opskrifter og portionsanretninger har de været i stand til at skabe en overskuelig oversigt med alle oplysninger vi skulle bruge. Arbejdet blev udført til en rimelig pris og resultatet var af høj kvalitet.”

Jesper Rydahl, direktør 42 Raw Aps

“De studerende har udtrykt  stor  tilfredshed  med den undervisning DiættistHuset har lavet for os.”

Aase Stjerne Hansen, Senior Lektor, Via University College		
Via uc logo
Novo_nordisk

“DiætistHuset holdt foredrag om sund morgenmad mandag den 29 september 2014 hos Novo Nordisk. Deltagerne oplevede en fin præsentation af forskellige opskrifter til sunde morgenmåltider. Ligeledes var diætisten god til at svare på spørgsmål fra deltagerne.”

Lone Kofoed Binder, Novo Nordisk

“DiætistHuset har gennem individuelle forløb for medarbejderne været gode til at give vejledning og inspiration til nye kostvaner samt give redskaber til, hvordan selv små ændringer kan gøre en stor forskel.”

Lene Marie Halgreen, Region Midt Jylland

Region_midt_jylland
Nordsjællands_hospital

“Det var et meget givende og lærerigt kursus, hvor vi fik specifik viden om den ernæringsmæssige vejledning i forhold til flere af vore patientgrupper samt en mere generel viden om ernæring til patienter i det postoperative forløb. Denne viden vil med garanti sætte os i en bedre position til at vejlede den brede gruppe af patienter, som har et
specielt ernæringsbehov efter operation og med intensiv træning.

Kursets opbygning og Trines undervisning gav anledning til konstruktiv dialog og ditto refleksion, som vi nu skal prøve at få samlet til, at vi bedre kan sikre, at alle vore patienter bliver ernærede i forhold til de krav træningen stiller.

Vi fik et rigtig godt og nemt anvendeligt redskab til at kunne beregne patienternes behov for energibehov.

Kursets forløb bar frugt af at Trine har mange års erfaring i formidling og en stor specialiseret viden inden for ernæringsområdet. Trine taler et meget tydeligt sprog, hvilket betyder at man fik et meget konkret anvendeligt svar på det man spurgte om.

Kursets indhold samt Trines undervisning levede fuldt op til de forventninger vi havde.”

Dorte Brandt Henriksen, Montebello, Nordsjællands Hospital

X