Børn

Hjem/Børn

Nyhedsbrev

Få de seneste nyheder, trends og gode tilbud før alle andre.

Børn, mad og overvægt

Hvert femte danske barn er overvægtigt. Det kan både få fysiske og psykiske konsekvenser for dit barn hvis det vejer for meget. Overvægtige børn har et lavere selvværd end jævnaldrende og er ekstra udsat for drillerier og mobning. 70 pct. af dem, der er overvægtige som børn, er også overvægtige som voksne. Hvis dit barn vejer for meget, så kan DiætistHuset hjælpe dig, med at omlægge dit barn og familiens kost på en fornuftig måde.

Allergi

Har dit barn fødevareallergi, giver det ekstra udfordringer for dit barn såvel som resten af familien. At have et barn med allergi betyder at du skal:

  • Være opmærksom på dine indkøb
  • Være opmærksom på madlavning og de fødevarer der bruges.
  • Informere institution, skole mm i forhold dit barns allergi, i forhold til sociale arrangementer.
  • Dit barn skal også lære hvilke fødevarer det må spise.

For mange familier kan det virke svært og uoverskueligt, men det er her at DiætistHusets dygtige diætister kan vejlede dig. Vi kommer omkring, indkøb, madlavning og ser på hvordan de sociale arrangementer kan passes, selvom man har allergi. Vi hjælper jer med at skabe en hverdag, hvor der tages hensyn til både dit barns næringsbehov, allergi og resten af familiens kost.

Forældrenes rolle

  • Mad og måltider er et vigtigt bindeled for skabelsen af tryghed mellem dit barn og dig.
  • DiætistHuset giver dig en faglig vurdering af dit barns kost, samt redskaber du kan benytte for at skabe og opretholde dit barns sunde forhold til mad.
  • Det er vigtigt at du, som forældre lærer dit barn sunde madvaner.
  • Hvis du fx oplever udfordringer i forhold til at stimulere dit barns smagsløg, mangler svar på spørgsmål eller metoder til at skabe hyggelige og trygge måltider sammen med dit barn, kan DiætistHuset hjælpe dig.

 

Kontakt os og få hjælp til at sikre en optimal kostsammensætning til dit barn. I den øverste menu finder du et link til siden om vores klinikker. Gå ind og find den nærmeste klinik og book tid online eller over telefonen. Vi glæder os til at hjælp dig og dit barn.

X