Undervægt

Nyhedsbrev

Få de seneste nyheder, trends og gode tilbud før alle andre.

Undervægt

Måske har du været igennem et sygdomsforløb og deraf vejer for lidt? Eller måske synes du bare, at du mangler appetit i hverdagen og dermed behøver hjælp til en mere energirig kost? Undervægt er ofte et overset problem, men undervægt kan ligesom overvægt medføre problemer i hverdagen.

Det anbefales generelt, at voksne (over 18 år) har et BMI mellem 18,5 og 25. Hvis dit BMI er under 18,5, betegnes man som undervægtig. Årsagen til at du har svært ved at tage på i vægt er ofte et samspil mellem fysiske og psykiske årsager. Sygdomsforløb, stress, sorg og lignende kan være udgangspunktet for et større vægttab. I sådanne situationer kræver en vægtøgning støtte og omsorg fra pårørende og professionelle. Det er individuelt, hvor meget energi din krop forbrænder og dermed hvor stor en mængde mad, der skal til for, at du kan tage på i vægt.

Hos DiætistHuset tager vi udgangspunkt i den enkelte og lytter til din historie samt vejleder dig i en energirig kost således, at du på fornuftig vis øger din vægt.

X