Vægttab og behandling

Der er mange gode måder at tabe sig på. Hos DiæitstHuset finder vi en holdbar løsning som passer præcis til dig, dit liv og dine behov.

Alt om ernæring til sport

Du kan træne lige så hårdt du vil, hvis du ikke spiser den rette kost på de rigtige tidspunkter, så får du ikke det fulde udbytte af din træning.

Hjælp til mave og tarm problemer

Mindst hver 10. dansker lider af irriteret tyktarm. Kendetegnene ved irritabel tyktarm er bl.a. mavesmerter, oppustethed og ubehag.

Behandling mod overvægt hos børn

Vejer dit barn for meget, ligesom hvert 5. danske barn? Overvægtige børn har et lavere selvværd og er desværre mere udsat for mobning.

Effektiv PCO behandling

PCO/PCOS er en lidelse som i høj grad kan forbedres ved at spise den rigtige kost. Når du har PCO/PCOS, kan du nemlig være insulinresistent.

Behandlinger mod diabetes

Sund kost, motion og evt. et vægttab er en vigtig del af behandlingen. Få inspiration til hvordan du spiser fornuftigt og varieret med diabetes?

Hjælp til mave og tarm problemer

Har du ondt i maven og har du prøvet alt uden succes? Måske er der hjælp at hente – 70% oplever at Low FODMAP diæten hjælper på deres mavegener.

Behandling mod fødevareallergi

Det kan være omfattende at navigere i udbuddet af fødevarer, når man lider af allergi eller intolerance. Lad os vejlede dig i de mange faldgrupper.

Spiseforstyrrelse

Hvis du er bange for, at du selv er ved
at udvikle en spiseforstyrrelse,
vil det være en stor hjælp for dig,
at tale med nogen om det.

Undervægt er ikke sundt

Undervægt er ofte et overset problem, men ligesom overvægt kan undervægt medføre problemer i hverdagen. Vi kan vejlede dig i at øge din vægt.

Er du gravid og overvægtig er det særlig vigtigt ikke, at tage for meget på i vægt under din graviditet. Det kan nemlig skabe komplikationer.

X